Geboortelijst


Bij BERT wordt er veel aandacht besteed aan het opstellen van de geboortelijsten. Wij nemen graag de tijd om samen met u een passende lijst samen te stellen, liefst twee maanden voor de vermoedelijke bevallingsdatum en liefst op afspraak. Vanzelfsprekend willen wij u graag deskundig advies geven bij het samenstellen van uw geboortelijst. U krijgt nadien een lijst van de door u gekozen artikelen. Hierop kunt u altijd aanpassingen aanbrengen.

Om u daarbij te helpen kunt u altijd onze standaard geboortelijst raadplegen.

Wat uw geboortelijst betreft hoeft u zich geen zorgen te maken over de bedragen, in het bijzonder van deze van de hogere categorie. U kunt de geschonken cadeaucheques hiervoor altijd gebruiken. Een geschenk kan ook altijd telefonisch, per fax of per e-mail gekocht worden. De betaling gebeurt dan met een overschrijving.

Een geboortelijst wordt gereserveerd tot ongeveer twee maanden na de geboorte. Er is geen aankoopverplichting voor de resterende producten, behalve op promoties, koopjes, kleding of speciaal door u gekozen artikelen die niet courant zijn in onze collecties. Bij het afsluiten van uw lijst wordt er dan ook een korting van 10% berekend op de gekochte artikelen van uw lijst.